BIJLES WISKUNDE

Heeft je kind nood aan extra uitleg rond wiskunde? Zit die oplossing van die vergelijking echt ver weg? Zorgt huiswerk of de voorbereiding van toetsen thuis voor stress?

Via bijles, huiswerkbegeleiding en ondersteuning in wiskunde, zowel voor kinderen en jongeren (lagere school (vanaf 5de leerjaar) en middelbaar) biedt een mogelijke oplossing.

Bijlessen zijn namelijk aangewezen wanneer hulp gezocht wordt bij de huidige leerstof, niet als er grote achterstanden zijn. Zo wordt er één-op-één gewerkt tussen de leerling en de bijlesleerkracht. Dit zorgt voor een volledige focus en geeft de leerling meer zelfvertrouwen in de klas.

Deze bijlessen vinden plaats in de praktijk in Hofstade, en kunnen ook een aanvulling zijn op de lopende behandelingen of op zich staan. Ze worden gegeven door Dana, die sinds 2018 als bijlesjuf actief is. Dana is laatstejaars masterstudent handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel.

Kortom denk je dat jouw kind extra hulp kan gebruiken voor wiskunde? Neem dan contact met ons op en we zorgen voor de nodige uitleg.