Informatiesessie computersoftware

Beste ouders, beste kinderen,

Graag nodigen wij u uit op onze informatieavond rond computersoftware als compensatiemiddel voor dyslexie en dysorthografie.

Deze software helpt uw kind met lezen en schrijven. Zo krijg het een krachtig hulpmiddel om cursussen te laten voorlezen, spelling te verbeteren en vreemde talen te leren. Deze software groeit mee en werkt handig bij het studeren.

Alle mogelijke software (Sprint, Kurzweil en WoDy) zal u gepresenteerd worden zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Aansluitend heeft u voorrang om in te schrijven voor de TypTiencursus. In 10 lessen leert uw kind typen. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere leerkanalen tegelijkertijd (auditief, visueel, motorisch-tactiel, geheugen en redeneren)  waardoor kinderen onbewust een bepaalde typhandeling gaan automatiseren. De eerstvolgende cursus start op 26/11/’16, telkens op zaterdag om de 2 weken.

Wanneer? woensdag 16/11/’16 om 20.00u

Waar? Gemeenschapscentrum de Melkerij, Brusselsesteenweg 3 te Zemst.

Inschrijven (vóór 6/11/’16) via vero@hetkofschip.be